Tom Stern biografi

Bestil Session Med Tom

Om Tom Stern

Tom Stern har beskæftiget sig med terapi, personlig udvikling og undervisning i en lang årrække. Med Toms arbejde begynder vi at forstå, at nøglen til egen glæde og egen frigørelse ligger inden for rækkevidde og altid inden i os selv. Det at turde stå inde for sig selv og have den styrke der skal til for leve det liv vi længes efter kræver selvfølgelig noget styrke. Det er den styrke, som Tom på forunderlig vis finder frem i mennesker.

Tom Stern har i over 12 år været leder af Institut for Personlig Udvikling, hvor han bl.a. underviser i healing, terapeutisk clairvoyance og personlig udvikling. Tom er født clairvoyant og har i mange år undervist i personlig udvikling og den menneskelige psyke. Tom er uddannet som børsmægler og har senere været direktør i flere danske virksomheder.

Tom har uddannet sig hos mestre og lærere i bl.a. Indien, New Zealand og USA. Den mere materielle side af tilværelsen er således skiftet ud med den åndelige og spirituelle side. Og siden 1994 har han udelukkende beskæftiget sig med at vejlede og hjælpe andre til at opnå et bedre liv med mere nærvær, livskvalitet og glæde. Endvidere er Tom Stern Diamond Logos Teacher. Tom blev i 1995 uddannet som meditationslærer af sin mentor Meditationsguruen Maharaji fra Indien. Han har undervist mere end 1000 mennesker i meditation.