Slap af med din baby

Slap af med din baby

Slap af med din baby

Meditation: Slap af med din baby

Denne meditation er til dig, der ønsker at kunne finde ro og nærvær med din baby enten ved sengetid eller på et hvilket som helst tidspunkt på dagen, hvor I begge trænger til at slappe af sammen.

Babyer er små nysgerrige, sansende og skønne væsener. De reagerer instinktivt på alle indtryk fra deres omverden og suger dem til sig. Der er tider, hvor din baby er urolig, og som nybagte forældre ønsker vi altid at give vores baby både tryghed og ro. Det er ikke altid, at roen vil indfinde sig, hverken hos dig eller din baby. Men hvis du kan finde roen og hvile i dig selv, så giver du din baby livsvigtig næring i form af tryghed, nærvær og tillid.

Denne guidede musikalske meditation er til dig. Når din baby mærker, at du slapper af, vil din baby også slappe af i visheden om at være i trygge hænder. Og når I sammen slapper af opstår den forbundenhed, som altid er imellem dig og din baby, men som kan være svær at finde i en travl hverdag fyldt med krav og forventninger. Din baby hører dine beroligende ord, men mærker og afspejler i endnu højere grad dine følelser og din sindsstemning. Er du stresset eller i tvivl, bliver det til gråd og uro hos din baby. Hviler du i dig selv og er tryg, så bliver det til smil, blid pludren og ro hos din baby.

Med denne guidede meditation spreder følelsen af indre ro og balance sig i dig, og således hjælper du både dig selv og din baby til at føle glæde ved bare at være til stede sammen i nuet.

Spilletid track 1 1:17
Spilletid track 2 41:55

DOWNLOAD MP3 MEDITATION HER

 

No Comments

Leave a Comment