Julegave, sæt dig selv op for livet

Julegave, sæt dig selv op for livet

iMeditation Speciel Julegave

Så er julen atter ved at være over os, Måske med masser af postyr og en masse ting der skal nås, så alle andre kan blive glade og tilfredse.

Hvad med dig selv?

Hvad ville du sige til at kunne sidde stille og roligt og give slip på al stress der er samlet sammen på hele året.

Gaven jeg fandt til DIG!

Derfor vil jeg tilbyde dig ”gaven til dig selv”. Alle meditationerne på iMeditation, 31 i alt til en værdi af  kr. 1.317,-  til en særpris af kun:

kr. 649, – Det er over  50% – Tilbuddet gælder indtil 26. December 2015!

iMeditation Julegave - 50% rabat - 31 Meditationer Pakke

Sådan får du alle meditationerne!

Du køber den specielle julepakke ved at åbne din iMeditations App og klik på knappen “Køb meditationer”. Køb af pakken igennem app’en sikre at alle meditationerne bliver downloadet til din smartphone (så du altid har dem med dig og kan lytte til dem).

Meditationer på så mange sprog!

Det har været et fantastisk år, mange ting er sket for iMeditation. Vi er langt over 21.000 brugere af Appen. De fleste er dog her i Danmark og også en del fra USA og England.

Men app’en er jo også på flere sprog, nemlig Svensk, Tysk, Fransk, Spansk og Hindi. Der sker ikke så meget på disse kanter, hvad iMeditation angår. Men mit store håb er at jeg kommer i kontakt med en, der kan hjælpe mig med online markedsføring på disse sprog. Så du som bruger kan anbefale dine venner i udlandet også at anvende iMeditation.

Nye år: I det nye år kommer Appen også på Italiensk, Russisk og Kinesisk. Jeg ved slet ikke hvordan man vil tage imod sådan noget i Rusland og Kina. Men det kunne da være vildt fedt hvis der bare kom gang i den på de store sprog.

iMediation App – Nu med video

Jeg er jo også begyndt at lægge videoer ud på Appen. Jeg har fået rigtig god feedback på disse 10 – 15 minutters film, som omhandler personlig udvikling. Jeg tager fat i forskellige emner som jeg synes der er relevante for brugerne af iMeditations Appen. Jeg håber selvfølgelig også du vil synes om dem.

Pulsmåler på App’en er tilføjet -NYHED

Så er der kommet en Pulsmåler på App’en. Jeg synes bare det var så fantastisk at man kan lave en pulsmåler på sin telefon, så den måtte bare laves. Mange bruger Pulsmåleren til før og efter deres meditation, og så er det sjovt at se pulsen over et længere tidsrum. Du kan altid se din puls tilbage i tiden når du har gemt dine oplysninger.

Sikre dig ‘Life Pack’ gaven til dig selv nu!

Forkæl dig selv med denne fulde iMeditation Pakke. Den sætter dig op til transformation i 2016 og langt ind i fremtiden med nye projekter og livsændringer!

meditation-pack-1

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig jul og et godt nytår og håber du også vil få nogle rigtig gode meditationer hen over jul og nytår.

De kærligste hilsner
Tom Stern

No Comments

Leave a Comment