Gratis meditations Kursus

iMeditation – Gratis Meditations Kursus

Over 1000 mennesker i meditation…

Efter mange års meditation, og efter at have undervist over 1000 mennesker i meditation, fik jeg min første iPhone/smartphone. Alt var nyt, og den måde den fungerede på var helt ny, men også langt mere brugervenlig.

Efter at have siddet med telefonen dag ud og dag ind gik det op for mig, hvor mange muligheder, der var med sådan en smartphone og med apps til den.

Derudaf blomstrede ideen om iMeditation. Jeg ønskede at lave en applikation, hvor det var muligt at følge sin egen meditation, at blive guidet efter ønske og evt dele det med sine venner.

Gratis Meditations Kursus

Jeg ville skabe et univers hvor alle kan lærer at mediterer. Gratis!

Derfor tilbyder jeg her et komplet gratis kursus i hvordan du kan mediterer. Se videoen og nyd den indre ro og balance du derigennem selv skaber i dig.

Gratis Meditations Kursus

Gratis App til meditation

For nogen ville det måske osse være sjovt, at konkurrere med sine venner i lige præcis det modsatte af konkurrence, nemlig meditation. Men app’en har jeg udviklet, for at det ville være muligt at følge sin egen udholdenhed og disciplin, to ting, som er så vigtige i meditation.

På skærmen ser du dit meditations interval, hvor ofte og hvor længe du har mediteret. Det har vist sig at det for mange mennesker, er godt at se sine fremskridt sort på hvidt.

Meditationer – Vælg mellem mange forskellige

Når du har valgt en af de mange meditationer, trykker du bare på ‘Play’ og en guidet meditation flyder nu ud af højtaleren. Når du ikke ønsker at meditere længere, trykker du bare på ‘Stop’ og din meditation vil blive vist til dig på “mine fremskridt”.

Du kan derefter, hvis du ønsker det, dele dit resultat med dine venner på FaceBook. Du kan også sagtens have oplevelsen for dig selv. Når du har vænnet dig til App’en og har behov for at udvikle dig yderligere, er det også muligt at købe flere meditationer.

Forskellige meditationer – mere dybde

Meditationerne har alle forskellig længde og indhold, og der er mange emner der passer til forskellige situationer du møder i livet.

Jeg vil fortsætte med at udvikle nye meditationer til forskellige formål. Så mit budskab er, at jo mere du bruger dette program , jo mere vil du udvikler din indre ro og din personlig udvikling vil forsætte.

Jeg ønsker dig god fornøjelse – Tom Stern

Fordelene ved guidede meditationer

Meditation i den moderne verden

I vores hektiske , moderne verden, er meditation blevet mere og mere populær blandt folk, der er på udkig efter måder at slappe af på, afstresse, fremskynde deres personlige og spirituelle udvikling og forbedre deres livskvalitet.

Det er ingen overraskelse, at meditation er blevet så populært, fordi det har så mange positive fordele.

Det er nemt at mediterer

En af de nemmeste måder at opleve de overordnede fordele ved meditation er at lytte til en guidet meditation. I denne artikel vil jeg fokusere specifikt på fordelene ved guidet meditation, startende med alles favorit: Det er nemt!

Meditation er en utrolig behagelig, sund og inspirerende måde at opnå indre fred på. Guidede meditationer er simpelthen den nemmeste måde at meditere på. Traditionelle ikke-styrede meditationsteknikker kræver en større indsats og en smule mere uddannelse.

Guidet Meditation

Med guidet meditation vil du blive guidet og ført ind i en tilstand af meditation, når din guide fører dig gennem processen trin for trin.

Forestil dig, at lytte til stille musik, mens du bliver guidet ind i en tilstand af dyb meditation.

Guidet meditation er ikke kun let, det er også et meget effektivt redskab til personlig udvikling. Meditation plus Visualisering – den mægtige kraft bag guidede meditationer bliver rigtig interessant, når du bruger din egen fantasi og kraften i visualisering til at foretage positive personlige forandringer.

Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved guidet meditation , og i denne henseende er guidede meditationer endnu mere kraftfulde end traditionelle passive meditationer.

Visualisering – Din kontrol – Dit sind

Visualisering, eller kreativ visualisering, som det undertiden kaldes, er brugen af ​​mentale billeder til at foretage positive forandringer i dit liv. Visualiserings-teknikker er nu udbredt i mange områder såsom kunst, sport, business, alternativ medicin, religiøs praksis, psykoterapi og selvudvikling.

Sindet kan ikke se forskel på en virkelig begivenhed og en forestillet en guidede.

Meditationer vil hjælpe dig med at forestille dig positive erfaringer, uanset hvilke ændringer du ønsker at opnå i dit liv. Under en guidet meditation er du i en dyb tilstand af afslapning, billedsproget gør at du bliver guidet til at visualisere noget, meget levende.

At fordybe sig i en guidet meditation, mens du lytter til positive forslag, er en salig oplevelse, der resulterer i reelle og umiddelbare fordele. Du vil føle dig bedre fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt tilpas.

Disse fordele får du, ved at mediterer

Selvfølgelig har forskellige mennesker forskellige mål og behov, og med det i tankerne, er de guidede meditationer skræddersyet til at opnå konkrete resultater , såsom:

  • Afklaring af spørgsmål
  • Åndelig udvikling
  • Erfaring med opstemthed , frihed og udvidet bevidsthed
  • Følelsesmæssige og fysisk helbredelse
  • Fremme kreativitet
  • Dyb afslapning
  • Øget tillid og personligt ansvar
  • Åbent hjerte og healing af relationer
  • Bedre resultater i erhvervslivet eller sport
  • Resolution af psykiske vanskeligheder

En godt udformet guidet meditation, omfatter ofte positive forslag og positive visualiseringer, hvilket betyder, at du har en indre oplevelse af de ændringer, du søger at realisere i dit ydre liv.

Hvorfor er det så vigtigt at mediterer?

Lad os gøre det muligt for Buddha at besvare dette spørgsmål for os:  ”Sindet er alt hvad du tror, ​​du bliver.“.

Guidede meditationer hjælper dig til at opnå en tilstand af dyb indre stilhed, så dit sind kan blive ryddet for rod og uønskede tanker, og derefter fyldt med levende visualisering og positiv personlig forandring.

Særligt veltilrettelagt guidede meditationer kan også gøre brug af symbolsk billedsprog og dermed forbinde de dybere, mere abstrakte niveauer af dit sind i et forsøg på at opnå dybtgående helbredelse og et gennembrud i din personlige udvikling.

Meditation med musik og tale

Guidet meditation – Hvordan virker det?

I guidede meditationer er der en grund til at lyd i form af musik og tale er sat sammen, og hvorfor det er sat sammen på præcis den måde. Gennem musikken kan du opnå følelser som du har, for eksempel kærlighed, angst eller lidelse.

Det betyder, at vi på en meget nem og hurtig måde kommer ind i følelsen, vi ønsker at være i. Vi kan endda gøre meget med musikken for at opnå ønskede følelser. Vi ved udmærket, at når man arbejder, er meget irriteret eller vred er det svært at sidde ned og lytte til noget stille og roligt.

Det er som om vores system ikke ønsker at komme ind i det stille rum, og vi forsøger at arbejde imod det. Derfor er det smart at komponere musik og tale, på den måde aktiveres to områder. Det vil endda bidrage til, at få os i en anden følelsestilstand, men først når vi selv har et ønske om at ændre tingene, ellers frustreres vi bare over forsøget. Ligeledes kan der også være en slags musik i den måde guidningen bliver udtalt. Er der tillidsafstemning og fred i talen, vi hører, føler vi os forbundet.

Tillid til processen

Det er nødvendigt, at der er tillid mellem højttaleren og lytteren. Desuden afhænger det af hvad det er vi ønsker, at opnå med en guidet meditation.

Skal vi bruge det til at uddanne os med eller lærer? Eller skal vi bruge den til at finde indre ro? Jeg tror ikke, min stemme vil være særligt hensigtsmæssig for en atlet til træning, undtagen hvis det er det mentale, atleten ønsker at arbejde med – hvilket også er vigtig , hvis man ønsker at nå et mål .

iPad / iPhone

Tidligere brugte vi en bønnekæde eller “mala” som et redskab til at berolige sindet. Man kan næsten sige, at det ligner en sutteklud for voksne. Det lyder måske banalt og lidt nedsættende, det er bestemt ikke ment på den måde. I dag har vi erstattet den gamle kæde med en smartphone eller iPad applikationer!

Nuværende resultater

20500+
Samlet Downloads

20500+ iOS & Android Downloads

11000+
App Brugere

11000+ Aktiv Brugere

24000+
Facebook Likes

24000+ Facebook Likes