Meditations App på mangfoldige sprog

English

iMeditation is the original App for Guided Meditations. An international App where you can find the key to inner peace, more strength or personal development. An App with a lot of opportunities to listen to different meditations, with a nice calm voice and music in high class. An App that can immediately bring your mind to rest.

Danish

iMeditation er den originale app for Guidede Meditationer. En international app hvor du kan finde nøglen til indre ro, mere styrke eller personlig udvikling. En app med rigtig mange muligheder for at lytte til forskellige meditationer, med en dejlig rolig stemme og musik i høj klasse. En app der med det samme kan bringe dit sind til ro.

Hindi

iMeditation निर्देशित ध्यान के लिए मूल एप्लिकेशन है l यह एक अंतरराष्ट्रीय एप्लिकेशन है जो मन की शांति और शक्ति के साथ व्यक्तिगत विकास की कुंजी है l एप्लिकेशन एक शांत आवाज और संगीत के साथ, विभिन्न ध्यान के तरीको को सुनने के अवसर प्रदान करती है l एक एप्लिकेशन जो अपने मन को तुरंत आराम में लानें में सक्षम है l

Nuværende resultater

24000+
Samlede Downloads

20500+ iOS & Android Downloads

14000+
App Brugere

11000+ Aktive Brugere

24000+
Facebook Likes

24000+ Facebook Likes

Vores meditationer

 • 01

  Brumbassen Halo (Børn)

  Brumbassen Halo er en meditativ godnathistorie til børn i alderen 4 til 11 år. De fleste forældre oplever perioder, hvor deres børn har svært ved at falde til ro om aftenen, når de skal sove.

 • 02

  Tomhed

  Tomhed er en guidet meditation, der giver dig teknikker til at tømme dit sind for tanker, slappe fysisk helt af og opnå en ro og balance, som de fleste af os sjældent finder i vores dagligdag.

 • 03

  Slap af med din baby

  Denne cd er til dig, der ønsker at kunne finde ro og nærvær med din baby, enten ved sengetid eller på et hvilket som helst tidspunkt på dagen, hvor I begge trænger til at slappe af sammen

 • 04

  Få mere glæde og kærlighed

  Når du føler glæden mangler, og du godt kan bruge lidt mere kærlighed fra andre og til dig selv. Meditationen bærer dig gennem din ubalance og giver dig muligheden for at genvinde din glæde og kærlighed.

 • 05

  Mindfulness

  At være mindful er at være tilstede i nuet. Lige her og nu. Det er noget der skal øves og øves, ligesom alle andre færdigheder som man ønsker at mestre

 • 06

  Almindelig Meditation

  Dette er den rene meditation, hvor du kun bliver guided igennem en afslapning, og hvor du selv får lov til at sidde i meditation, lige så længe som du ønsker.

Se Mere

Brugernes erfaringer

 • Lotte Dalgaard

  Lotte Dalgaard

  Jeg bruger iMeditation til at komme ned i gear, tage en powernap eller til at tænke klart over en eller anden specifik problemstilling i mit liv.

 • Svava Eliassen

  Svava Eliassen

  iMeditation har været med til at give mig ro i mit sind og klarhed og overskud i min hverdag.

 • Irina Harrit

  iMeditation er den mest innovative og fleksible app til dato. Jeg rejser meget, er altid i rotation. Imeditation passer perfekt for mig. Jeg finder et afsides sted, sætter hovedtelefonerne i og lukker mine øjne - og opladning

 • Jasper Søgård

  Jeg kan varmt anbefale Imeditation til alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren i meditation.

 • Helen Marlene Lykke Hansen

  Helen Marlene Lykke Hansen

  Jeg kan varmt anbefale at bruge iMeditation, det gør du har lettere ved at overskue pres og modstand der kan
  forekomme i livet.

 • Kate Bille Hougaard

  iMeditation har stor betydning for mig i min hverdag. Jeg oplever større indre ro, overskud og energi når jeg passer mine daglige meditationer.

Guide til appen

Her er et par råd som du muligvis kan have glæde af, inden du starter med iMeditation. Det vil klart være bedst hvis du lytter til meditationerne med høretelefoner. Det vil også være godt hvis du kan sidde et sted hvor du kan være for dig selv, så du ikke bliver forstyrret under meditationen. Det er også en god ide, hvis du kan meditere på nogenlunde samme tidspunkt hver dag.

Læs Mere

Bliv social med os